A Mozgás Törvénye

"A művészet az emberiség legtürelmesebb nevelője."

"Megjött" a pulykapénz!
Egy szorgalmas munkával töltött év jutalmai

Képzelje csak el a kedves olvasó, ha egy alternatív valóságban a dübörgő gazdaságú, legjobban fejlődő EU-s ország hirtelen számontartaná azokat az embereket, akik tudással vértezik fel a polgárait, akik a jövőt nevelik, akik szakmai felkészültségükkel, elhivatottságukkal és a lojalitásukkal még mindig valóban az ország érdekeit szolgálják! A TANÁROKAT! És számukra közös ünnepséget rendezve, meghitt környezetben zajlana az év végi jutalmak, elismerések kiosztása, bejelentése...

"Megjött" a pulykapénz, köszönjük!

A PNESZ (Pedagógusok Nemlétező Egységes Szakszervezete) nevében szeretnénk kifejezni hálánkat és a nagyrabecsülésünket a jutalomosztást illetően!ruth-caron-z86knqnxxti-unsplash.jpg

Köszönjük az elismerő szavakat, a sok törődést és odafigyelést. Az minisztérium által támogatott éves csapatépítő tréningünk nagyon jól sikerült, remek hely ez a Visegrád, a víz kissé vasas ugyan, de azért jobb volt, mint tavaly Harkányban. A panzió is remek volt, sokkal családiasabb, mint az a puccos szálloda két éve Almádiban.  Az előadások is érdekesek voltak, nekem legjobban a „Külföldön töltött pedagógus nyaralások hatása a világgazdaságra” című előadás tetszett. Az esti fogadás pazar volt, mondjuk meglepetésvendégnek én nem Poór Pétert hívtam volna, de hát ez ízlés dolga.
Köszönjük!
Köszönjük a színházbérleteket! Szétosztottuk a tantestületben, mindenki nagyon örült. A karbantartó nagyot nevetett, mikor meglátta, hogy az Őrült nők ketrece is a repertoáron szerepel, azt mondta, ahhoz, hogy ezt láthassa, ki sem kell tennie a lábát az iskolából. Persze csak viccelt és azonnal bocsánatot kért minden férfi kollégától, hogy őket kihagyta a poénból. Fontos a lelki töltődés mindannyiunk számára, ez is remek ajándék.
Köszönjük!

A 13. havi fizetés rendben megérkezett mindenki számlájára és a SZÉP kártyák feltöltése is megtörtént a következő évre, nagyszerű gesztus, sokat jelent ez nekünk is így karácsony előtt!
Köszönjük!
A 100000 forintos szabadon beváltható könyvutalvány azért nagyon fontos mindannyiunk számára, mert így könnyedén hozzájuthatunk a legújabb, legfrisebb szakirodalomhoz, valamint a szépirodalmi könyvtárunkat is bővíthetjük és még a szünetben mindenki elmerülhet a kandalló mellett az olvasásban. Töltődés, kikapcsolódás, tanulás. 
Köszönjük!
A kondibérletekkel sajnos van egy kis probléma, mert nem mindegyikhez van szaunabelépő, de beszéltünk a referensekkel és azt ígérték, hogy megoldják, elnézést kértek a kavarodásért és biztosítottak mindenkit, hogy kárpótlásul mindenki kap ingyen squash pálya használati lehetőséget.
Köszönjük!
Remek volt a közös karácsonyi műsor a sportcsarnokban. Igaz nem túl hangulatos egy ilyen hely egy ilyen rendezvényhez, de hát annyian vagyunk. Jó volt látni a könnyeikkel küszködő pedagógus kollégákat, ahogy meghatottan éneklik együtt szinte összekapaszkodva a Mennyből az angyalt a kiscsoportosokkal…. A zárás előtt a hittan verseny díjkiosztója zajlott, ahol a „Legájtatosabb Mi Atyánkért Díjat” elnyert versenyző közös imára szólított mindenkit. Megható pillanatok voltak.
Köszönjük!
Kiss Dezső oktatási miniszter beszéde mindenki számára igazi meglepetés volt, mert egyrészt úgy tudtuk, hogy nincs is oktatási tárca, másrészt senki sem számított rá, hogy újabb béremelésekről tesz bejelentést. Főleg nem ilyen mértékben. Végre a minimálbérhez számítják a mi bérünket is, csakúgy mint másoknak! 
Köszönjük!
„Életpályánk felfele ível, a csillagok felé, legyetek bátrak, mert a jövő bennetek és az általatok nevelt új generációban él!” – mondta beszéde végén. Végül zárásképpen jó hangulatú beszélgetés az ide év eredményeiről, élményeiről, tervezgetés a jövőre nézve, és az a jászol körüli közös pezsgőzés… hát nincsenek szavak.
Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amozgastorvenye.blog.hu/api/trackback/id/tr2615370936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása